Helder Zwembaden

Helder Zwembaden B.V.

Museumlaan 20
5825 AK Overloon
geen bezoekadres

085 060 72 06
info@helderzwembaden.nl

KVK: 76955079
BTW: 8608.52.441

085 06 07 206
Facebook Instagram
LinkedIn

Over Helder Zwembaden

Helder Zwembaden ontwerpt, realiseert en onderhoudt met veel passie en vakmanschap bouwkundige luxe privézwembaden van hoogwaardige kwaliteit.

Het jonge, energieke en ambitieuze kwaliteitsbedrijf geldt in Limburg en Noord-Brabant en ver daarbuiten als dé specialist op het gebied van chloorarme zwembaden op maat.

Helder Zwembaden verrijkt zowel kleine (stads)tuinen als grote en landelijke tuinen bij boerderijen en villa’s met oogstrelende baden. Ieder formaat zwembad is mogelijk bij Helder Zwembaden.

Van graafwerkzaamheden tot de laatste tegel; Helder Zwembaden verzorgt – in eigen beheer – het gehele project van a tot z

Op basis van ervaring, creativiteit en ambachtelijk vakmanschap verwezenlijkt Helder Zwembaden zwembaddromen, waardoor opdrachtgevers zorgeloos kunnen genieten van een perfect aangelegd zwembad.

De vakmensen van de in Overloon gelegen specialist in chloorarme maatwerkzwembaden neemt u graag het onderhoud van uw zwembad uit handen, zodat u ieder jaar weer kunt genieten van kraakhelder water.

Contact

Interesse gewekt en wilt u meer informatie over onze zwembaden? Neem dan onderstaand contact op!

Neem contact op